Hold Rakousko-Uherské kuchyni

Buchtičky se žloutkovým krémem

Když už buchtičky tak napečené pěkně doma. Voňavé a teplé přímo z trouby na talíř.

NF1E0270

Klíčovou ingrediencí je však žloutkový krém, takže zahoďte sáčky s pudinkem a udělejte to pořádně a ze žloutků.

NF1E0272

Pečená brambora s kapustou

Chtěli jsme do toho všeho vnést trochu technického ducha, tak jsme bramboru plnili česnekovým máslem pomocí injekční stříkačky do lichých řad a čedarem do řad sudých.

NF1E9513

A abychom do receptu vnesli i trochu toho tradičního tak jsme bramboru podložili klasickou kapustou.

NF1E9525

Vařené hovězí

Maso se připraví stejně jako na klasický Tafelspitz, nezalije se však horkým vývarem, ale nakrájí se kousky, vydatně osolí, opepří a podává s hořčicí, křenem a chlebem.

NF1E0519

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *